onsdag, desember 27, 2006

På jobb

E va kanskje ein liten smule for positiv da e skrøyt a at e hadde fiksa me jobb og greier i jula... "Ingenting e så gøy som å jobbe på min jobb.. nesten..." AAAHAHAHAHAHA... den va vel muligens litt drøy... Kan nevne mange, MANGE ting som e gøyere e!!! Stå på snowboard f eks.. og male, spise, synge, analysere bilder... ja uansett..

E har vært på jobb i da.. i sju timer.. og e må sei at det tok på! Det va kjør fra mi åpna t mi stengte.. nesten jaffal.. Folk ska jo bytte alle tøflene dei fikk t jul.. Og når en tillegg står med nedprisnings-lister t knæra (ikkje bokstavelig) så tar det på.. Men litt moro e det fordiom.. kan jo se å som kommer på salg før det kommer på slag.. og holde de a.. og kjøpe de.. eeehh... Salg e gøy!!

Nå har e spist restemiddag og så ska e hen og se The Holiday på kino.. hører den ska være veldig OK, så det gleder e me t..

5 kommentarer:

Narve sa...

Søstern jobba til halv tolv, når resten av sentere stenge 6... Du skal være takknemli for at du i hvertfall har kunda å betjene!

synnøve sa...

men ka skal du i nyttåret?? til vakre sunnmøre! Joy to the mariann! Heldi du! Men e finnikke ho hanna...har ho kommet hjem? e ho i etiopia/kenya? nobody knows..

Anonym sa...

E e ikkje utakknemlig..eller misfornøyd.. har sikkert verdens beste jobb me verdens beste sjef og kolleger.. og å sliten en blir kommer ikkje a å lenge en jobber.. men å hardt det e å jobbe.. ca

gleder me masse t nyttår e.. lurer på åffår..

silje sa...

likte du filmen?

Anonym sa...

filman va veldig søt!!! e grein ein gang..