onsdag, desember 20, 2006

Juleshopping i Grimstad...

Det har slått me nok ein gang å veldig liten Grimstad enkli e.. Ikkje det at det egentlig gjørr no.. byen har sin sjarm og sånn ska det vær.

Men etter halvannet år i Oslo, så får en et litt anna perspektiv på verden.. Før va liksom Kristiansand STOR, Arendal va nesten stor, Grimstad sånn passe og Lillesand.. ja det ligger i navnet.. Nå derimot e Kristiansand nesten litt stor, Arendal e.. nja.. endel mindre.. og Grimstad e jo reine pingleplassen.. Lillesand.. ja...

Det va dette e gikk å tenkte på da e traska gjennom Grimstads travle julegater her i da..

For det første, så e dei virkelig ikkje travle.. en julegate kan ikkje kalles travel før en må nødt for å gå sidelengs i sikk-sakk for å komme seg framover.. Dessuten e det vel litt misvisende å kalle det gater. Mi har strengt tatt kun ein julegate, pluss ein del små sidegater med julepynt i.. julesidegater... julestier... uansett..

For det andre, så blir en fort ferdig med handleturen.. På både godt og vondt.. Dette e spesielt irriterende når du kommer sånn ca 5 minutter for seint t bussen, og må vente 55 min på neste.. Du bruker ikkje 55 min på å pløye gjennom alle aktuelle butikker.. 15 min kanskje.. I da rakk e tre runder før bussen kom.. kunne labba, og liavel komt fram før bussen..

Men, tross alt.. det e DEILIG å vær hjemme igjen!!!

6 kommentarer:

Hege sa...

du! synes jeg aner en nedsettende tone her! det skal vi ikke ha noe av! hører du! Grimstad er fiiiiiiin som den er! glad i grimstad!!! og det kommer stadig nye butikker. grimstad er en by i vekst. dessuten er den så koooselig! passe! fin! og det er perfekt å treffe masse kjentsfolk i byen. er sånn det skal være!!



så du er hjemme igjen, du! vi må treffes en dag! (dvs. hvis du finner en annen tone når du snakker om grimstad....)

synnøve sa...

hihi! pingleby! men e skal fortelle d at e blei litt skuffa over ålesund når e kom hjem også. ikke byen, men vero moda freks, den e jo ca bare 1/10 av den på karljohan! og vi har bare 3 h&m! sukk...e komr aldri til å finne me juleklær! men(!) e e ferdi me julegavene :D

Anonym sa...

Hege... aldeles ikkje nedsettende.. det e bare fakta.. Grimstad e VELDIG liten i forhold t Oslo.. Dessuten så åpna e me å sei at det e sånn det ska vær! At grimstad e en by i vekst.. det vett e ikkje heilt om e liker..

Det e jo klart at Grimstad e verdens beste og mest perfekte by!! Har aldri meint no anna..

Synnøve... sukk.. bare 3 H&M.. det e jo ingenting å skryte a.. mi har 3 mi au.. en i arendal, en i Kristianby og en på sørlandssenteret.. deres vero moda e forresten sikkert fem ganger så stor som vår..

Marte sa...

ej.. er du i byen? nå er det jo juleferie, da er det masse kjentfolk som Hege sier. kanskje vi treffes tilfeldigvis en dag da=) det er det som er bra med grimstad, den er for liten til å ikke møte noen man kjenner.. God jul!! klem

silje sa...

sørlandet e jo vakkert.

Anonym sa...

Silje har skjønt det!!

Om mi ikkje skulle løpe på hverandre sånn heilt tilfeldig, marte.. så jobber e litt innimellom.. du vett hen.. heh..