fredag, desember 08, 2006

Eksamen, fest og julegaver.. og et dikt..

Da må e nok ein gang få rette ein STOR og varm og gledelig takk t Kjebekk for tidenes eksamensoppgave i kjerkehistorie: Grei ut om utviklinga i den lutherske reformasjonen fram t riksdagen i Augsburg i 1530.. Kunne det ha blitt bedre??? E bare spør.

Så ja.. eksamen gikk som dere sikkert skjønner ganske så bra.. Nå har e vondt i handa, og gleder me t gledesfest nere hos Synnøve etterpå. Marita har lavt julekaker.. lurer på om det va seks slag e hørte rykter om.. Det e ikkje akkurat å forakte..

Ellers så vil e sei det at julegavehandel.. det e no HERK!!! E misliker sterkt å gå å være fantasifull og kreativ og handle gaver t folk som ennå ikkje har gitt me ønskelista si. Men sånn e det.. finnes alltid ein løsning.

Ellers vil e publisere et lite juledikt e dikta i dag.. det va ferdi på ca et kvart minutt og står på kortet på pakka t ein..




JULEDIKT
Nå e det jul
ho og hei!
Alle hjerter
gleder seg.
Men husk nå på
og glem det ei:
Jesus kom
for han e glad i deg!


Så ma e heilt t slutt få informere om at på søndag så e det tidenes julekonsert i Vestre Aker Frikirke kl 19.00. Det e Fri entrè og det e ingen andre enn Angelos inkludert me som ska synge masse fine jule sanger. KOM KOM!!

4 kommentarer:

christel sa...

FRIKIRKE??

Tonje Margrethe sa...

du er bare så utrolig søt du:)bra det gikk bra på eksamen...

Anonym sa...

Skulle gjerne kommet og hørt Angelos, men avstanden er for stor.
Angelos er sikkert minst like gode som da jeg gikk der!
Til mandag skal jeg bake kakemenn, mange kakemenn! Det fines vel ikke noe lignende i -oslo???

Anonym sa...

nja.. altså.. de e jo ikkje akkurat det samme som dine da.. men ho der kvinna e bor me fra sunnmøre.. ho kaller de for julemanna... syns det e litt rart..