mandag, desember 25, 2006

Min julaften

Det blei ein vellykka dag i går!

En litt smådårlig start fikk den nå liavel... mamma hadde glemt julestrømpa.. med julehefte i!! sorg i huset.. Men så fikk e mandel i grauten og det hjalp på humøret..

Fin julegudstjeneste, koselig å se masse kjente igjen. (Marte, om du noensinne leser dette: Du sang vakkert!!!)

Fantastisk mat: Kalkun med poteter, brokkoli (som e spiste!! Hvem hadde trodd..?), rosenkål, saus, waldorf (æsj!!), gulrøtter, hjemmelaga tyttebærsyltetøy og en skvett Fuhr eplemost blanda med farris i stettglass... mmm..

Deretter gaver. Fikk masse nyttig og noe ikkje fullt så nyttig.. men ingenting som e ikkje ville ha.. så det va jo igrunn positivt.

Kvelden ble avslutta med ein VELDIG lang omgang med monopol, her og nå utgaven selvfølgelig, med visakort med et startkapital på 15 mill...
Og det blei natt. Nå e det einny dag, og e ska snart, om bare bittelitt, spise ribbe!! Gleder me t det.

6 kommentarer:

Mariann, sa...

okei... skjønner ikkje heilt å hvem du e..

Elisabeth sa...

Koselig :)
Ha en fin romjul, så snakkes vi på nyåret!

Klem fra Elisabeth

(tror kanskje jeg stemmer for de dyreste skoene. Kvalitet er tingen.)

silje sa...

waldorfsalat! Mmm! du liker det nok når du blir litt eldre

Hege sa...

liker du ikke waldorf? raring =) vi har ikke rosenkål til.. synes du det er bedre enn brokkoli?? vi har ikke brokkoli til heller, forresten. men vi har rødkål! er jo fantastisk! mmmh! og så hadde vi babygulrøtter, erter og blomkål. og selvfølgelig potetgull!

Hege sa...

mamma og pappa hadde forresten også glemt julestrømpa.. men den får vi 1. dag, ikke julaften! uansett.. de har igrunnen glemt det de siste årene, og så har jeg måttet mase.. og da er det ikke like gøy. men... vi må jo få julestrømpe!!

Anonym sa...

liker ikkje waldorf.. men gleder me t å blieldre.. rosenkål e selvfølgelig bedre enn bokkoli... (egentlig likr e ikkje det heller..) rødkål har mi t ribba... trodde ikkje det va vanlig t kalkun.. Potetgull e kaffemat og julsestrømpe ja... dete OBLIGATORISK!! Hvem glemmer sånnt???