mandag, desember 11, 2006

Fotball og livssyn

E har rett og slett vondt i heile kroppen i dag, og e legger skylda på fotballen i går.. etter to timer med kræsj mot med- og motspillere, x antall møter me veggen (bokstavelig talt), diverse spark i leggen/foten/magen, mange tråkk på tæsene og et par fall, må e sei at e føler me ein smule mørbanka.. når e i tillegg e ganske lemster i armer og bein så kan det heile bli ganske ubehagelig av og t..

Men det va så absolutt verdt det! Hadde det gørrgøy!! Scora til og me!! Vakkert!

Nå ska e egentlig sitte å lese om livsyn.. det har e gjort au.. bare ikkje så mye.. Og e husker ikkje så mye.. anna en at e som kristen har et livssyn.. men det visste e vel fra før a.. Nå ska e t på "sekularisering og livssyns mangfold" Syns å huske fra timen at det va litt interessant. Håper det.. Juhuuu!!
E e sulten.

8 kommentarer:

Narve sa...

E klarikke d!!! Livssyn e omtrent like interessant som tapetstrie.

Anonym sa...

men tapetstrie e jo litt fascinerende...

christel sa...

Livssyn e so interesant at ej ikkje he åpna boka:) Ej kan jo bli hekta....... HAHAHHAHAAHAH..Dagens vits;)Ej he foresten åpna boka, og sløste bort 4 sekund av dagen min på det... Mariann e sikkert enig. Ho skulle lese, men ho låg på sofaen t slutt og søv. So, ditta lova godt dåkke:)

Men seriøst.. so ekje det so innmari gale med livssyn.. Det e greit å kunne! Tenk sånn på det.

Andreas sa...

Mädchenball über alles! :)

A.

Anonym sa...

Hei på deg!
Så du hadde ringt Mariann, men jeg er på Jomås i froland, å der har de så å si ikkje dekning... Hva lurte du på? E siddå å ser på håndball sammen med kristin...ho e håndballGAL!!!!

Anonym sa...

Lurte på hen du har Løvenes konge.. E skulle gjerne sett på håndball framfor å sitte med denne dumme eksamenen!!!

Anonym sa...

Jeg syns at fotball er et veldig negativt og deprimerende livssyn... Og ja, tenk det du, Mariann - det ble ikke mye lesing på meg i kveld selv om jeg ikke så film - typisk..

Mariann, sa...

offa... det verste, ronny.. det e det at e hat funnet filmen nå... det va jo litt kjedeli.. men! da kan du glede deg t å se an en anna gang:)