tirsdag, desember 12, 2006

Eksamens-modus

De ekstra årvåkne blant dere har vel lagt merke t at Haugen i den siste tia ikkje akkurat har vært prega a mitt konstante nærvær.. dere har kanskje stussa over korte, utrivelige svar på hygglige henvendelser, eller rett og slett total ignorering når dere ein sjelden gang har møtt me i gangene..eller satt på sia me i sofan i hallen...

E vil gjerne beklage på det dypeste t dere dette måtte gjelde. E e fortia ikkje me sjøl.. e ikkje gode gamle Mariann som liker å sei hei t folk i ganga, og som meir enn gjerne slår a ein prat i hallen med den som skulle sitte på sia me.. Neida..e har trådd inn i mitt mindre hyggelige eksamens-modus, og e blitt til ein stressa-over-ein-for-øyeblikket-uoverkommelig-eksamensoppgave-Mariann.

Dette personlighetsskiftet fører me seg noen få, men merkbare ulemper.. Sånne som glemsomhet, irritasjon, fraværende opptreden, stressende tempo, overlegenhet...osvosv..

Så. Det e prøver å sei, det e det at e håper folk kan klare å bære over me det her.. Det e snart over, og så blir det jul og alle e glae, og e kommer t bake etter ferien som et heilt nytt menneske, klar t å starte på ein ny frisk! I mellomtia e det bare å overhøre me om e skulle sei no dumt.. for e overhører mest garantert dere først..

Engelsk litteratur...ikkje rart e blir stressa..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ok, serriøst. Engelsk eke SÅ skummelt. D ser mest ut som du har fått øye på et nakenbilde av Martin Luther... No DE ville vært skummelt.

Mariann, sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mariann, sa...

eehhh.. hadde det vært et nakenbilde a Martin Luther.. eller a noen andre for den saks skyld... så hadde den boka vært lukka før bildet i det heile tatt rakk å bli tatt..

Det hadde vært bankers me engelsk om dei bare hadde gidde å ha orda som e trenger å slå opp i ordboka..

silje sa...

Eg heier på deg!!! :D

marenioslo sa...

Hei :)
herlig at eksamen snart er ferdig :) eg er glad, eg!
2129 ord nå. det er statusen.
konklusjon og aktualitet i dag igjen.
halleluja.
det blir jul.
igjen.