fredag, mars 21, 2008

Værskifte

Fra dette:
til dette:

på latterlig kort tid!

Det er mars, det er påske, og selv om den er tidlig er det likevel vår. Håpet og drømmen om en uke med sol og vårvarme hjemme i Grimstad var nok i det optimistiskeste laget, skjønt det så meget lovende ut den første dagen. Jeg synes uansett dette her var vel drøyt.

Nå har jeg har lært. Heretter skal jeg følge med på værmeldingen, og pakke klær deretter.

3 kommentarer:

Narve sa...

HEHEHEHE!!! Vi satt hjemme i stua å holdt på å knekke sammen av latter, da vi så på nyhetene: SNØSTORM I SØR!!! Tog kansellert, folk er snødd inne, folk kommer seg ikke på jobb, intervju med kristiansandere som ytrer ting som "nei dette var litt drøyt" "dette er det verste" "hvordan skal dette ende" "jeg våknet i dag og trodde det var natt for det hadde snødd til over pipa" (ok ikke den siste...) Åsså kom bildene av snøen, å d va OMTRENT BAR BAKKE. HOHO pyse, tenkte e, å reflekterte i mitt sinn over 3 meter høye brøytekanta i Sunnmørsfjella...

Anonym sa...

jajaja.. e skjems! MEN. Det snødde etter hvert utrivelig masse her.. og e tror folk hadde litt fjoråret i tankene da dei begynte å klage.. (Og så må vi huske at det her var kristiansandere.. og de e jo...eh.. kristiansandere..) men ja.. pyser..

Og, foresten.. tre meter høye brøytekanter har vel alltid vært en realitet i sunnmørsfjella.. det har det ikkje vært her på en 50-60 års tid..så når det nærmere seg meteren her, så blir nok folk litt skvetne..

E for min del akka og offa me ene og alene av den grunn at e ikkje hadde tatt med me passende klær t å leike ute i snøen med.. for e syns jo snø e fantastisk. Og slike mengder det endte opp som her, e jo reine vinterhimmelen for me!

Anonym sa...

Dessuten var jo værskiftet imponerende kjapt. Nesten irriterende.. Særlig siden det ble varmt dagen etter.. og all den lette snøen blei TUNG før vi rakk og måke den vekk..