søndag, mars 16, 2008

Tilstand: sår hals

Sånn går det når en ser skikyting - ute som inne. Eller, kanskje helst ute (av og til inne, hvis en ser på sammen med Ranveig).

En aldeles nyyydelig dag i Holmenkollen. Sola skinte hele tiden og det var gnufullt på tribunen. Sleit litt med å få plass, siden de aller fleste hadde vært der en god stund allerede og sett kvinnenes renn. Men vi bana oss nå vei, og fikk sitte helt foran (ikke helt ideelt, men absolutt brukbart), strategisk plassert bak et russisk flagg og rett foran den russiske tilhengerskaren. Håper det norske folk, som kan ha sett oss på TV, beit seg merke i de norske flaggene i ansiktene våre, og skjønte dealen liksom..

No Russian her, for gjøre det klart..
(Vet det. Aldri helt vellykket når jeg later som at jeg jubler på bilder.)

Der satt vi da med både skyteskivene og målstreken innenfor synsvidde, og det gikk FORT! PANG! Der var de i gang, og plutslig var det hele ferdig. I mellomtiden rakk jeg likevel å slite litt på stemmebåndet. Skulle vel bare mangle, hadde jo noen titalls russere å overdøve..


Her suser en nordmann forbi oss. Fikk aldri helt med meg hvem..


Vi er lei oss for at Osen mista en ski, men han var fryktelig filnk til å gå strafferunde med bare en... litt sånn på-tur-med-sparken-stil, bare en god del fortere.


På vei forbi kikka han her inn i kameraet. Helt totalt uoppfordret. Greit det.


På seierspallen. Hanevold på tredje!! Hurra!!!


Beste skiskytter ever vil nå jeg si. Bjørndalen mottok fire premier for litt av hvert. Noe med sammenlagt i verdenscupen og litt slikt.. flott mann!


Vi gikk på feil t-bane på Majorstua, og fikk tid til en kopp kakao mens vi venta på å komme oss tilbake.


OK. Det siste der har skjedd før. Seinest på mandag. Dere det husker kanskje... Det er ikke helt vanlig altså. Skjer ikke hver gang.. kun i et ukonsentrert øyeblikk every now and then. Ehhh..

Alt i alt: En fin dag. Takk til Hanna for godt selskap og fine bilder.

Ingen kommentarer: