fredag, november 24, 2006

Sko eller tøfler?

Det va dette e endte opp med etter en tur på julemessa i da..

...et par mongoliatøfler.. Dyre, men virkelig ufattelig gode!!!

Ja, e syns fremdeles det e for tidlig me sånne ting som har med jul å gjøre.. julemesse foreksempel.. men så har det seg sånn i disse tider at en ska lete lenge etter noen som arrangerer julemesse i desember.. derfor fant e ut at i da va daen for å gå på julemesse i misjonssalen.

E å Synnøve trappa forventningsfulle opp, med håp om finne noen a årets julegaver.. den gang ei seier bare e.. litt skuffa egentlig. Det eneste e endte opp me å kjøpe va et smurt horn, et glass saft, 8 papirårer som e ikkje vant på (Synnøve den slasken vant..) og så klart et par mongoliatøfler..

Så nå driver e en iherdig diskusjon me me sjøl.. Teller disse som det eine paret me sko e kan kjøpe? E de teknisk sett sko, eller bare tøfler? Denne avtalen/regelen (viser t forrige link) gjelder vel strengt tatt bare for juleferien.. eller?

Det store spørsmålet e egentlig: Kan e tillate me sjøl å kjøpe et par t seinere, og samtidig sitte igjen me god samvittighet etterpå?

6 kommentarer:

christel sa...

Fabelaktige sko ditta Mariann;) Ej får litt assosisjona t sjukeheimen ej jobba på i sommar. Dei gammle bruka nemmlige sånne sko:) Men dei e veldig ungdommelige t å ver 80- 90 år..... So ikkje tenk sånn på det;) Og gammlinga, e for øvrig det beste som finst:)

Anonym sa...

Om det er TØFLER eller SKO?? Vel, jeg kan ikke se for meg at du går i butikken iført disse, eller på søndag formiddag "labber" ned til misjonssalen.....Nei, dette er absolutt TØFLER! Så du har fremdeles ett (tallet er "1" !!!) par sko igjen å kjøpe. :)

Andreas sa...

Enig med mamsen, det er tøfler.. Dessuten er det jo ikke juleferie enda, og planen din var jo:

"E, Mariann Buarøy, ska ikkje kjøpe meir enn ett, e gjentar:ETT, par sko i juleferien. Og det eine paret ska helst være høyst nødvendig."

Så frykt ei!

Mariann, sa...

Takk.. dere gjør alt så mye enklere for me..

Elisabeth sa...

Eg seie JA, du får låv ;)

Mariann, sa...

takk kvinne!!