søndag, november 19, 2006

reunion

I disse dager e det reunion oppe på Fjellhaug. Det vrimler på sett og vis a fjorårets elever, og det e veldig kjekt! Nå e liksom Fjellhaug blitt som det egentlig va.. :) Utroli bra å se folk igjen ja! Bare henge i hallen og prate om nytt og gammelt! Ingenting som litt god mimring..

Så va det jo ekstra gøy å reise sammen ner t misjonssalen igjen. Det va et bra møte.. tror e.. e va dessverre så trøtt at e hadde pittelitt problemer me å følge med.. synd me det.. Men sånn går det når en sitter oppe t kl fem og diskuterer åhvem som e verst; kvinnen eller mannen.. Christel: Dama e verst, Kenneth: Mannen e den absolutt verste, e og Hege bare fyrte begge:) moro det au.. Noen synspunkt?

Så har e oppdaga et nytt rom på Ichtys.. eller.. e har vel enkli visst at det e der.. har bare aldri vært der, og det har aldri slått me at det skulle være så koselig der heller.. men det va det!

Dessuten hadde e ein festli start på dagen i da.. besøk i elleve tia.. ikkje den vanligste tia å ha besøk på nei.. men koseli det va dei absolutt!! E bare syns det va litt flaut å komme tassende ut i stua ganske trøtt i trynet etter drøye fem timers søvn.. sånnt skjer.

Nå har e egentlig bare lyst t å legge me.. bare venter på at Hege ska komme, så e kan få låst ho inn. Ska prøve å være litt meir opplagt på møtet i mårra.. :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

du va kjempeopplagt på møtet i dag....eeeeeeeeeeeller vent!!! du VAR jo ikkje der! ;)

Andreas sa...

Hvem talte på MUF i helgen?

Mariann, sa...

ho der dama, fra lunde forlag tror e ho va... :)

Betty-Kristin sa...

sweety!!! snart jul,da må vi leke!

Andreas sa...

Eidsvåg?

Mariann, sa...

betty: JA!! så klar for det:) tenkte e måtte ein tur på julehandel i Lillesand.. det e så koseli.. hvis e rekker det da..

Andreas: ?

Mariann, sa...

ok, silje... jule"handel" i lillesand.. Du jobber framleis på villanden? Klart du ska komme innom skoringen!!