torsdag, april 24, 2008

Ti gode grunner til å la være å hive mobilen i vaskemaskinen - selv med selvskadeforsikring

1. Den vil mest sannsynlig ta ødeleggende skade av det

2. Er du uheldig sendes akkurat din mobil til det verkstedet som tydelig og opplagt arbeider under mottoet "hastverk er lastverk", og det kan ta opptil fem uker før du ser snurten av en ny mobil.

3. Du får meldinger fra folk som du ifølge innholdet kjenner, men hvis nummer er ukjent..

4. .. og finner ut av at kun en tredjedel av nummerene dine var lagret på simkortet, som, mot all forventning, kom seg helskinnet gjennom vasken. Dermed starter prossessen med å taste inn de rundt 200 nummerene, som du var lur nok til å skrive ned i høst, da du byttet mobil.

5. Den nye mobilen du får er ikke nødvendigvis helt i tipptopp stand. Den kan for eksempel ha dårlig batteri..

6. ..eller en løs del inni seg, som lager lyd hver gang du løfter den opp og legger den ned

7. Så må du gå tilbake til butikken og klage. Ikke akkurat din favorittaktivitet..

8. ..særlig ikke, siden du nå er blitt et kjent fjes hos dem, etter dine hyppige visitter de siste fem ukene

9. Det ender vel med at du du levere mobilen inn igjen (forhåpentligvis til reparasjon siden akkurat denne telefonen var den siste de hadde igjen av typen), og pakke opp igjen den gamle, som du nettopp gladelig og med jubel i hjertet har gjemt vekk. Heldigvis blir ikke overgangen like hard og brutal nå som for fem uker siden. Nå går du nemlig tilbake til en med langt bedre batterikapasitet

10. Start fra nr 1 igjen.

3 kommentarer:

christel sa...

Haha, det er en generell dum ting å hive mobilen i vaskemaskinen;) Men en ting som hadde vært usansynlig morsomt, apropos sånne ting, det hadde vært å finne en tørketrommel som er stor nok til å romme mennesklig aktivitet:) Ej he hørt om det, og ingen hittil he fått dei store skadene av det:)

Anonym sa...

har inntrykk av at alt det med den mobilen din er en endeløs føljetong... Lykke til! Når er du ferdig til sommeren?

Hege sa...

hmm... så nå kommentaren din på bloggen min. så ikke helt når den var skrevet, men. Kan jo være en stund siden. I og med at siste innlegg snart er et halvt år gammelt... men ja, kanskje jeg skal lage et innlegg, jeg. Sånn til ære for deg, min eneste flittige bloggleser =)