fredag, mai 18, 2007

Oppdatering

I går: 17. mai! HURRAHURRAHURRA!!17.mai-følelsen meldte seg for fullt i det jeg trådte ut i solskinnet klokka 07.30. Flaggheising, nasjonalsangen, nasjonalsalmen, mini17.maitog samt en meget tilfredsstillende frokost på Fjellhaug ga dagen en verdig start.

Klokka 10.00 bar det nedover til byen og folkehavet. Litt barnetog, kongelige vink, flotte gardister i en meget imponerende drilltropp, tre ganger tre HURRA mange ganger, møte i misjonssalen, litt posering for turister som liker bunaden min og is på Aker brygge hører med på en dag som denne.

Været strålte hele dagen, med unntak av et par smådråper som traff nesa mi under drilloppvisningen i Gardeleiren.

Til slutt var det grilling på Hasle. Der var det mange.

Man vet nasjonaldagen har vært vellykka, når en legger seg med verkende føtter, smil om munnen og "Gammel Jegermarsj" på hjernen før klokka er blitt halv tolv og sovner før hodet treffer puta.

Min dag var bare en nottospølse unna en perfekt 17. mai.

I dag:
Grått og trist. Større og mindre regnbyger har kommet og gått. Den perfekte dag å lese om Augustin, Tomas Aquinas, Immanuel Kant, Georg Wilhelm Friedrich Hegel og Søren Kierkegaard på. Jeg har blitt noen sider klokere i dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

gratulere me å bli noen sider klokere..e har blitt 99 sider klokere idag. men imorra e lesepause frem til torsdag, for da e d eksamen :S