tirsdag, mai 01, 2007

Mariann er impulsiv

Det tok meg ikke stort mer enn 25 minutter (hvorav en GOD del minutter gikk med til at utekniske meg skulle fomle meg fram på internett) fra Heges første forslag om Bergenstur, før togbillettene var bestilt og betalt for.

Noen avgjørelser må bare være impulsive, hvis ikke blir de ikke tatt.


Jeg gleder meg.

4 kommentarer:

Hege sa...

Du er vill, rå og uhemmet crazy, Mariann! veldig stilig. Gleder meg til du kommer! nå har jeg 4606 ord på oppgaven. altså 206 ord for mye, men det gjør ingenting! kommer sikkert til å skrive 1000 ord til før jeg legger meg. Klokken er jo bare barnet!
Har forresten skaffet meg/deg et sted å bo. En i underetasjen her som drar ut til nordsjøen samme dagen som du kommer, så rommet hans står åpent, og det er bare å forsyne seg. Vi får krangle om hvem som får hvilken seng. Den som sover nede sover i samme etasje som Runepowr og Supersigg og en kar til. Oppe er det bare framandfolk for deg iallefall. men det ser vi! og... håhååååi! tidenes lengste kommentar! Gøy det. Er så inni det å produsere ord jeg nå, vett... får en himla nedkortingsoppgave i morgen. med oppgaven, altså, ikke kommentaren... men det tenker vi ikke på nå! skriv, skriv, skriiiv!

God natt! ser deg am Donnerstag, mein schönen!

Anonym sa...

du bist heldich! ich habe keine geld..ich bin fattisch!

Heute hat ich meine letzte tag am praksis - wunderschönt! Ja, es war wunderschönt!

Anonym sa...

Zu das Synnøve: Du kannst nich mit mich zu Bergen mitkommen. Das finde ich sehr langweilig. Aber so ist es. Wir können nichts mit das gamachen.

Du bist in das minsten mit deien praksis geferdig werden. Das ist gut. Ich freue mich mit dich!

Anonym sa...

hei,hei:)
kjempe gøy at du kom til bergen mariann!! var så gøy å treffe deg igjen!! håper det ikke er så lenge til neste gang!! skal prøve å få tatt oss en oslo tur før året er ommet hverfall;)