søndag, september 07, 2008

Vi har fått TV!

Det vil si: vi har fått TV-kanaler, ikke TV. TV vårt er nemlig ikke akkurat et som slår en å være anskaffet nå nylig. Det ser vel heller litt gammelt ut. Men skinnet kan bedra. Det er überfantastisch og utrolig koselig av utseende, og det fungerer like bra og knirkefritt som en nysmurt smijernsport. Om ikke bedre!

Siden vi for lengst har innsett og akseptert vår inkompetanse når det gjelder tekniske ting, som f. eks TV og alt som hører til det, stolte vi blindt på det forgjengerene våre fortalte oss (eventuelt det vi synes det hørtes ut som at de sa.. eller kanskje det jeg synes det hørtes ut som at de sa), at vi må skaffe oss abonnement og slikt selv, slik at vi kan bruke TV til å faktisk se på TV. Noe vi hadde store og seriøse planer om å gjøre. Vi snakka veldig mye om det, og tenkte på det enda oftere. Og en vakker dag skulle vi i vår søken bare snuble over et superbillig abonnement, som ga oss alle ønskelige kanaler til en forsvinnende liten, nærmest ubetydelig pris. Det var den store og seriøse planen. Og vi skulle sette den ut i livet.

Vi skulle det altså. Virkelig. Det er sant.

Men så var det det her med inkompetanse, da. Så, det ble aldri gjort. Vi visste jo ikke hvor vi skulle begynne. Where to look? What to look for? Ok. Det var en liten overdrivelse. Så dumme er vi faktisk ikke. Vi gjorde litt research, og hadde på et tidspunkt et lite knippe mulige abonnementer for hånden. Det ene billigere enn det andre.. skjønt, ingen så billige som vi hadde planlagt. Vi vurderte faktisk å kontakte styrelederen for borettslaget og forhøre oss om mulighetene til å montere parabol på veggen, for det var nemlig nødvendig om vi ville ha det billigste abonnementet.

Men så langt kom vi ikke. Heldigvis, kan vi kanskje si. For here comes Bjarte the Best, og foreslår at vi kanskje bare bør prøve å stappe i antennekabelen, for det trodde han at de forrige beboerene hadde gjort (Ranveig, jeg er fullt klar over at du har ytret et lignende forslag på et mye tidligere tidspunkt. At vi ikke gjorde et forsøk før Bjarte foreslo det samme, er jo litt pinlig. Men hva kan jeg si? Han er gutt, du er jente, og jeg lever med den vrangforestillingen, at kunnskap på slike tekniske områder er kjønnsrelatert. Sorry.)

Uansett. Det funka det. Og vi har fått TV! Noe vi gleder oss stort over! Endelig enda et forstyrrende element å søke til i studeitiden.

Rulleteksten til HOUSE!!!
Vi har savnet rulletekster. Og reklame. Og uridiotiske humorserier. Og America's Funniest Home Videoes. Alt er gøy når en ikke har hatt TV på et over en måned.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...
Skulle tru de va TRE å ikkje berre to blondine som bodde her i vår VAKRE villa.

Narve sa...

STARGATEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariann, sa...

Gjett om e så stargate i går. Det au har vært et savn! Og det e kanskje har savna mest: VISSVASS!!!

målfrid sa...

HIPP HIPP HURRAAA....Ja, dette var en kjekk revolusjon!! ALL HYLL til vår kjære venn Bjarte...!! ALright

Anonym sa...

Stopp å hør på bakterie bernt og bruk hode jenter! Dokke har en antenneboks og ei antenne, men tester ikkje om dei funka sammen!!! Trudde alle testa sånt når dei flytta inn i ny leilighet e... kanskje e e rar? hehe... i allefall e d tv- tid! Nice:D Og om dokke ikkje e så tekniske av dokke; så e dokke flink med så mykje anna! Men greia her e vel egentlig at en av dokke treng å skaffe seg en type... så slepp marianne å låne ut sin;P

Anonym sa...

Nei nå e mi blitt så gla i an Bjarte, så det trengs ikkje..

Andreas sa...

Slitan med kanaler. ihvertfall afv. Jeg er særs mottagelig for sms-invitasjoner til afv og middag. :)