søndag, januar 14, 2007

Strømbrudd

Å gjørr en når strømmen går over lenger tid og gjør et eller anna sånn at en ikkje har vann??

Jo. Da går en ut i brønnen og henter inn et par bøtter for hånd. Deretter bruker en det en har a primitive ideer for å klare seg utover dagen.. Alle har jo ei brønn i haven.... Ikkje?? Godt Ragnhild og dei hadde ei jaffal.. eller så hadde ikkje e fått gå på do..



En liten bildeserie fra helga på sørlandet:

På brygga i Grimstad..
Parkeringsbot på Shellbrygga









Gøy med Terje Vigen..

På Drotningborg..

Jul i Froland..



8 kommentarer:

synnøve sa...

har du vært hjemme i helja? kjekt?

Narve sa...

Vi har ikke brønn... Men vi har ei elv i hagen da, telle d?

Å koffor ser de ut som Christel va FYSISK AKTIV på Drottningborg??

christel sa...

Utrula digg helg ditta på alle måta...Men et av høgdepunkta va jo askepott filmen. Ej he vurdert det so monge gonga å kjøpe den, men so slår den kjekke søstra til Ragnhild til og gir den til mej i julegåve. Og ej blei so happy:)Emh...det e foresten lenge sia ej he spist so mykje som ej gjor i helga..Ditta va drømme helga. Det va dessuten ein fin og varm heim å komme til..Ikkje monge tek imot "fremmede" på samme måte som mej fekk oppleve i helga. DIGG;)

christel sa...

Narve..fordi ej e ei svært så fysisk aktiv jente veit du vel:)Det berre syns og merkast ikkje så godt...Skinnet bedrar:) Ej va aktiv heile helga. Du skulle opplevd mej då Narve. Du hadde slått mej ned...

Mariann, sa...

Sant det.. Kvalitetshelg med og hos kvalitetsfolk..

Og synnøve.. ja.. e va hjemme fram t lørdag, og så va e hos Ragnhild og feira jul..

Anonym sa...

vet du ikke hva et hjemmestudio e mariann...her må oppdatere dine kunnskaper gitt:P det er en liten boks man kan lage musikk på...som man kobler til dataen! ganske grei liten sak egentlig! skal hilse så mye fra tm! vi savner deg masse her i bergen, og håper du snart tar turen opp:)

Anonym sa...

e kommer som en storm.. etterhvert.. må bare planlegge litt.. heh.. ttt - ting tar tid..

Ragnhild sa...

Jaja, hjemme hos oss er vi vant til å ta ting som det er. Godt at vi trives og liker oss i naturen, det er en kvalitet familien min har! Å hente vann fra brønnen har vi gjort før, og være på hytte tur er kjempe kjekt! Være ute og i Guds frie natur er det beste! det er til det beste for kroppen! Takk for besøket i helgen, det var konge!