fredag, januar 05, 2007

Grimstad i forandring

I dag gikk e t byen.. grunnet dårlig vær og latskap har e ikkje labba t byen før nå i ferien.. Men i da gjorde e det. Og e fikk me ein overraskelse opptil flere ganger i løpet a den turen.

Først gikk e ein stund, og plutselig når e kom rundt ein sving lå E18 foran me!! Det har den aldri gjort før, for det lå et hus i veien. Blei egentlig litt trist inni me, for e va blitt litt glad i det huset.. det va riktig nok veldig stygt og gårdsplassen så ut som ein søppelhaug og bikkja som bodde der var lite hyggelig.. men dog..

Deretter, bare 5 m lenger hen på andre sia a veien va et anna hus borte.. Så gikk e 50 m t.. og der mangla enda et hus.. eller jaffal ein bygning.. og på 50-60 meter t var tre hus t jevna med jorda.. Syns det va litt merkelig. Tenkte mye på det resten a veien, og kom t den konklusjonen at dei driver å utvider/forbedrer E18.. noe som jo e positivt.. bare litt kjipt for dei som ein gang bosatte seg bak disse husa i tro på at da ville de skjerme for støy og diverse fra trafikken, og så plutselig nå ligger E18 rett på utsia a veggen.. nesten. Synd for dem..

Fikk me foresten en festlig tur i byen.. har kjøpt me kamera, betalt sko med gavekort, besøkt farmor og e nå på hei med ein fyr som samler inn penger mot narkotika

3 kommentarer:

Marte sa...

Grimstad er ikke det den en gang var.. Når reiser du tilbake til Oslo?

Tonje Margrethe sa...

hei hei søta!! savner deg...gleder meg til fjellis med deg:) blir konge

Anonym sa...

Grimstad e ikkje som da mi va unge, marte.. da va alt så mye bedre!

E i oslo nå.. sitter her aleine og kjeder me..

Gleder me t å treffe du au igjen tonje!! selv om du sikkert e brun som en pepperkake.. ca..