fredag, november 23, 2007

E seiå det bare!

5 dager igjen til eksamen 1.
6 dager igjen til eksamen 2.

Men vi fokuserer på det positive

6 dager igjen til FERIE!!!

2 kommentarer:

katrine i bergen sa...

ååå.. give me!! eg kjenner eg er motivert for ferie! men før den tid skal eg, som svein sa så fint i går "være modig og sterk og nå nye høyder"!

christel sa...

Å kjære.. Det høyres jammen mej skummelt ut. Berre ikkje få panikk du. Det kjøm til å gå heilt fint. Supert rett og slett. Eksamen er berre en uvesentlig bitteliten detalj i skulesystemet. Egentlig så er det eksamen som sei litt om ein kan/bør fortsette i studiet, men det skal ikkje du tenke på overhodet. Du klare dej so bra atte! Og forøvrig so er eksamen nåkke av den mest idiotiske måten å "måle" eit menneske på. Ej syns ikkje det sei en ting om kvalifikasjonen på eleven. Man kan ha en uheldig dag. Ej skal kjempe for andre metodar dei/oss kan ta i bruk. Ej he berre ikkje funnet dei endå.

& daga til ferie Mariann.. Det er 6 dagar det..Ikkje særlig lenge:) Fokuser hardt på eksamen nåkken daga framover no, og så kan du etter en godt bestått eksamen, leve livet;) Ok, no he ej forhåpentlavis inspirert dej, håpe ej klarte å inspirere mej sjølv i samme slengen. Neppe, heh, andre krefter enn litt Christel- pjatt mår til då:)Kankje du berre ringe til mej en dag, og gi meg det ej treng for å komme i lese modus:)?