lørdag, februar 17, 2007

Bilder

E Elsker å ta bilder! Særlig i festlige lag og helst av andre folk... Bilder e minner

Men å gjør du når du på en måte føler at folk blir litt lei a at du driver å knipser bilder i hytt og gevær HEILE kvelden? Det e ikkje så kult å føle seg innpåsliten og uønska..
Derfor:

Legg kameraet ditt på en godt synlig plass i rommet. (på bordet, på sofa-armlenet før du reiser deg og går, i sofaen så noen må flytte på det når de ska sette seg). Det vil før eller siden vekke nysgjerrigheten i noen, som tar det opp og kanskje ser litt på bildene, før han/hun/de for moroskyld knipser noen bilder av seg og folk rundt. Funker alltid. Det e nå dobbelt så moro å kikke gjennom bildene seinere enn det hadde vært om du tok alle selv.. pluss at du ikkje blir plagsom.. Positivt!

To tips:
1. Flytt litt på kameraet i løpet av festligheten så får du forhåpentligvis litt variasjon i bildene.
2. Sikre deg noen bilder ved å knipse noen selv. Gjør det passe sjeldent, og jevnt fordelt utover kvelden.
Hvis ikkje kan du risikere at en eller anna selvdigger legger beslag på kameraet heile kvelden, og tar et overdrevent stort antall bilder av seg sjøl...

Her e 4 av sånn rundt regna 30 bilder e fant på kameraet mitt her en dag..(det e ikkje første gang det har skjedd for å sei det sånn...) :








5 kommentarer:

christel sa...

Haha MAriann..Ej skjønna koffør du putta inn bilde av mej.. Sist gong du brukte mej som bruksgjenstand i bloggen din, so fekk du plutselig rekord i kommentara..Vakje det 22?;) Det e føresten koselig å ta bilde med ditt kamera, for du bli so glad etter på...:)

Ragnhild sa...

Edde mauli? hmm, (e flirer)
Det er litt rart, for de siste ca. 8 kamraene som e har kikka på, (som tilfeldigvis stod på et bord)så var det i gjennomsnitt 15 bilder av det menneske der, 8 FORSKJELLIGE kamraer, men nå tok e teininga....
Trodde at kamaraene hadde slike oppstartsbilder eller eksempel bilder , sånn som vi har på pc'n eller mobilen, men der tok jeg hvis grunndig feil!

Narve sa...

HEHEHEHE!!!
Nydeligste e har sett!

Andreas sa...

Christel svikter tydeligvis aldri! M2:-D

Takk for meg her om dagen.

christel sa...

Hmh... ragnhild, ej ser ej må berre ta det der med 8 forskjellige kamera som et komplement. For det einaste, dei to einaste kamera ej "kan" mej med å bruke, det e mitt og mariann sitt..hehe:) Resten av dei 8 kamera veit ej igrunn ingen ting om:) (Bortsett få nåkken få andre)
NArve, tusen takk for at du e so snill!!:)
Og Andreas, ;););)..... Gull!!